E-lärande höjer kvaliteten och ökar studenters engagemang

Över 80% av alla lärare i USA menar att e-lärande ökar studenters engagemang och kvaliteten på deras arbete. Detta enligt ny statistik som presenteras på siten Mashable.com.

Uppgifterna kommer från en aktuell studie, som även slår fast att internet står bakom en stor del av den ekonomiska tillväxten i många länder och att 6 miljoner studenter bara i USA är registrerande på online-baserade kurser. E-lärandet utgör alltså en allt viktigare del av utbildningssektorn. Läs mer om slutsatserna i studien här.

MKFC erbjuder en rad olika distanskurser för den som vill utforska e-lärande – en flexibel och rolig studiemetod för dig som vill kunna studera när som helst och var som helst. Vårt kursutbud sträcker sig från konst till utvecklingsstudier, och vi erbjuder kurser på både svenska och engelska. Läs mer här.

Välkommen med din ansökan!

Källa: Mashable

Fanny Johansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>